Browse > Home / Nawar Hussein Is De Oprichter Van Riereta Equity Group

Nawar Hussein Is De Oprichter Van Riereta Equity Group

April 17, 2018
Nawar Hussein is een vastgoed belegger, beheerder en filantroop. Hij is de oprichter van Riereta Equity Group, de toonaangevende beleggingsmaatschappij voor vastgoed investeringen in Catalunya; met name in de Barcelona regio. Hij staat bekend om zijn wijsheid in het selecteren van onderschatte panden en het schillen van de meest aantrekkelijke investeringsmogelijkheden.

Nawar Hussein is zijn vastgoed carrière begonnen in Nederland, waar hij is opgegroeid en gestudeerd heeft aan de Universiteit van Amsterdam. Nog voor de leeftijd van 25 jaar had hij een vastgoed portefeuille van enkele miljoenen opgebouwd. Hussein was reeds een solide reputatie in het Nederlandse vastgoed wereld, en heeft zijn activiteiten uitgebreid op internationale schaal.

Met over een decennia aan ervaring in het vastgoed wezen heeft Hussein een netwerk van vooraanstaande partners opgebouwd en weet zijn effect en onderhandelingspositie te gebruiken om de meest rendabele investeringsmogelijkheden voor zijn klanten te creëren.

Een afkomst van systematische, hoge rendementen en een heldere werkwijze maken Nawar Hussein de vertrouwde handelsgenoot voor vastgoed investeerders wereldwijd. Hij is tevens een geliefd spreker en coach en deelt zijn expertise en ervaring in vastgoed en ondernemen naast wereldberoemde sprekers en experts. Nawar heeft een grote maatschappelijke engagement en steunt verschillende charitatieve instellingen en goede doelen, als begunstigde en vrijwilliger.