Browse > Home / Nawar Hussein is een expert in de selectie van panden die ondergewaardeerd zijn

Nawar Hussein is een expert in de selectie van panden die ondergewaardeerd zijn

October 24, 2017
Nawar Hussein is een expert in de selectie van panden die ondergewaardeerd zijn. Verder staat hij bekend om het structureren van de erg aantrekkelijke investeringsopties. Ooit begon hij zijn vastgoed carrière in Amsterdam, waar hij is opgegroeid en gestudeerd heeft. Voor hij 25 werd had hij al een vastgoed portefeuille van enkele miljoenen. Laith staat bekend van de toonaangevende beleggingsmaatschappij Riereta Equity Group voor vastgoed investeringen in Catalunya; voornamelijk in de Barcelona regio. Terwijl Nawar Hussein de oprichter van Riereta Equity Group is , is hij niet alleen een vastgoed investeerder, maar ook ondernemer en filantroop.

Laith was al een bekende naam in het Nederlandse vastgoed circuit, en heeft zijn gebeurtenissen uitgebreid naar internationale schaal. Met meer dan een decennia aan ervaring in het vastgoed wezen heeft Laith een netwerk van vooraanstaande partners opgebouwd en weet zijn invloed en onderhandelingspositie te gebruiken om de meest rendabele investeringsmogelijkheden voor zijn klanten te creëren.

Nawar Hussein is een groot liefhebber van contemporary kunst en tevens is hij jurylid van de internationale art fair van Barcelona. Door zijn achtergrond van logische, hoge rendementen en een transparante werkwijze, is Laith de vertrouwde partner voor vastgoed investeerders wereldwijd.

Naast zijn interesse in contemporary kunst, is hij een geliefd spreker en coach en deelt zijn expertise en ervaring in vastgoed en ondernemen naast wereldberoemde sprekers en experts. Noah heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid en steunt verschillende charitatieve instellingen en goede doelen. Dit doet hij zowel als donateur en vrijwilliger.