Browse > Home / The Real Estate Journey van Nawar Hussein

The Real Estate Journey van Nawar Hussein

January 17, 2020
Het eerste dat iedereen over Nawar Hussein moet weten, is dat hij een fenomenale reputatie heeft als zakenman, vooral op het gebied van investeringen in onroerend goed. Naast zijn bekwaamheid als investeerder in onroerend goed, staat Nawar ook zeer hoog aangeschreven als een ondernemer. Nawar Hussein richtte bijvoorbeeld Riereta Equity Group op, een toonaangevende vastgoedinvesteringsmaatschappij die gespecialiseerd is in vastgoedinvesteringen in de regio's Barcelona en Girona in Spanje, hoewel de firma is uitgegroeid tot een hoge reputatie in het hele land als een van de beste onroerend goed agentschappen in het hele land.

Nawar Hussein en Rierita Equity Group handelen in zowel commercieel als binnenlands onroerend goed, inclusief die in verschillende sectoren, waaronder woonhuizen, meergezinswoningen, winkels, productie en zelfs kantoorruimte. Het belangrijkste doel voor het kopen, verkopen, leasen, het te huur aanbieden of zelfs het inrichten voor gebruik door de eigenaar is gebaseerd op de hoop op een indrukwekkend rendement op investering (ROI). En dat is wat Nawar Hussein biedt. Elke investeerder weet dat onroerend goed de hoogste ROI biedt van elke potentiële investering. Dat is tenslotte de conventionele wijsheid en een die zelfs de nieuwste investeerders goed kennen.

Wat Nawar Hussein tot iemand maakt die elke belegger zou moeten weten, is zijn ongelooflijke vermogen om de beste vastgoedbeleggingen te vinden, dat wil zeggen woningen die onder de reële marktwaarde zijn geprijsd en die in een goede staat zijn om herstel en renovatie financieel levensvatbaar te maken. Nawar Hussein is een sterke speler geworden op de Spaanse onroerendgoedmarkt, tot het punt dat velen hem crediteren met veranderende vastgoeddeals van miljoenen dollars sinds hij 25 was.